Concertserie Beek - Sint-Bartholomaeuskerk - Beek bij Nijmegen
Ton Koopman en Klaus MertensKlaus Mertens
VERWANTE GEESTEN

Händel, Bach, CPE Bach, Haydn, Mozart, Beethoven

Ton Koopman, orgel en klavecimbel
Tini Mathot, orgel en fortepiano
Klaus Mertens, bariton

zondag 27 september 2015, 15:00 uur
I.s.m. de 25-jarige Mozart(k)ring Gelre-Niederrhein

Deze middag kunt u luisteren naar drie muzikale coryfeeën van wereldfaam die u trakteren op een sprankelend, onderhoudend en afwisselend programma!
Ton Koopman en Tini Mathot spelen in diverse combinaties: solo op orgel (Flötenuhrstück van Haydn), klavecimbel (Aria in G uit de Goldberg-variaties van Bach) en fortepiano (Rondo in D van C.Ph.E Bach). Ook laten zij zich vierhandig horen op het Lindsen-orgel in de Fantasia in f KV 608 van Mozart en het Adagio in F van Beethoven.
Klaus Mertens rijgt met zijn fluwelen stem daartussendoor de ene zangparel na de andere. Zijn bijdragen bestaan uit een cantate van Händel en liederen van C.Ph.E. Bach en J.S. Bach, o.a. het innige Bist Du bei mir. Daarnaast horen we van Haydn twee op Engelse volksmuziek gebaseerde Canzonetten en drie Scottish Songs, gearrangeerd door Ton Koopman zelf.

Toegang
€ 22,00
studenten en CJP t/m 27 jaar € 8,00, (reductiekaarten alleen verkrijgbaar bij de kassa in de kerk)

Bestel hieronder kaarten met iDEAL

Bestel kaarten

Kaarten zijn vanaf 13 september ook verkrijgbaar bij Primera De Postkoets in Beek en Boekhandel Roelants (Van Broeckhuysenstraat) in Nijmegen

Maak uw concertavond compleet!
Keuzemenu (3 gangen) bij restaurant ´t Spijker (uiterlijk 18:00 uur aan tafel), entree concert, programmaboekje en glas wijn of koffie/thee in de pauze.
Bestellingen moeten uiterlijk 1 dag vóór het betreffende concert binnen zijn. Bestel arrangement


Volgend concert