Concertserie Beek - Sint-Bartholomaeuskerk - Beek bij Nijmegen


Concertserie Beek stopt noodgedwongen...
maar er staan dit najaar nog twee optredens gepland!
Cappella Amsterdam
Beheer persoonsgegevens
De persoonsgegevens van kopers van toegangskaarten en ge´nteresseerden worden alleen gebruikt voor het verstrekken van informatie over Concertserie Beek. De gegevens beperken zich tot naam, huisadres, e-mailadres, aantal en soort gekochte kaarten en - indien van toepassing - de toegezegde vrienden-bijdrage. Betrokkenen kunnen de gegevens desgewenst inzien bij het secretariaat.
Deze website plaatst geen cookies en slaat geen persoons-gegevens op.

Bestellen van kaarten kan alleen online!
U betaalt met Ideal via een beveiligde verbinding. Voor elke bestelling wordt € 1,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.
Een print van de e-mail die u als bevestiging ontvangt geldt als toegangsbewijs. Ook kunt u vanaf uw smartphone uw ticket bij de entree tonen.

Bestel hier kaarten Ó € 25,00 + € 1,50 transactiekosten

Wat betekent het als er bij een concert VOORLOPIG VOL staat?
We hanteren voorlopig vol als het maximum aantal plaatsen is bereikt in lijn met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Mochten de maatregelen versoepelen, dan gaan we weer kaarten verkopen voor dit concert. Het is dus belangrijk om uzelf aan te melden voor de wachtlijst via info@concertseriebeek.nl. Als er dan versoepeling van de maatregelen optreedt, heeft u nog kans om een kaartje te bemachtigen.